Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Krsn vyhldka

 

 

Tenhle vlet jsme absolvovali jen 2. J (tedy Radin) a Luk. Vzali jsme to pes Rolavu do Rosnic a kolem Bl skly lesem do Mezirol. V rychlm sledu jsme pak profieli nkolik technickch vyhbanic mezi louemi kolem rybnka, dorazili tak do Dpoltovic a odtamtud ji hur do kopce (asfaltov prmie) smr Luec. Cestou jsme ale uhnuli opt do prody a po lut se nechali unet a nad Nejdek do restaurace na Krsn vyhldce.

Tam jsme si dali Kofolu, cyklistv to vdn npoj, polvku a dn odpoati a vyhti slunkem jsme se jali pokraovati v te smr Nov Hamry. Od restaurace jsme se tedy dali po asfaltu, ale ten po pr stech metrech opustili ve prospch ternu. Tm jsme se spustili dol k ece. To proto, aby bylo vzpt co stoupat. Nutno uznat, e modr znaka, vedouc z dol eky Rolavy na zpad, dn provila fyzick a psychick schopnosti mustva. Mn osobn se cesta nad mru lbila a doporuil bych ji komukoli, kdo se rd drpe do kopc jako j.

Na vrcholu u nebylo moc co rozmlet. Pln byl jasn. Po modr smr cca indelov. Jsouce tlaeni asem jsme se od nj vak odchlili a vzali to pes Pou smr Nov Role.